Activiteit

Een interactieve ruimte die het mogelijk maakt om de bezoekers deelgenoot te maken van de activiteit.

Een interactieve ruimte die het mogelijk maakt om de bezoekers deelgenoot te maken van de activiteit.

Zo is het mogelijk om op de ene dag medewerkers uit te nodigen voor uitleg over de bedrijfs,- of product-innovatie en dat ter plaatse te combineren met bijscholing of teambuilding. Op een andere dag doorlopen nieuwe en bestaande klanten een eigen programma. En weer een andere dag is ingericht voor investeerders en aandeelhouders. Het Spiekerhûs is flexibel in zowel invulling als tijdspanne.

Gebruik de grote ramen voor exposities binnen en buiten, voor verrassend theater of voor de inspiratie van de seizoenen.

Gebruik de vele zitplekken als “break out rooms” tijdens inspiratie- en kennissessies. Deel er ideeën en maak nieuwe plannen, of drink gewoon gezellig een kop koffie of thee.

Gebruik de expositieruimte voor bijzondere exposities, inspirerende sprekers, creatieve doe-workshops, het bouwen van nieuwe merken.

Gebruik buiten voor… buitenzijn! Maak een wandeling met de genodigden, plan een activiteit of doe-workshop in het ruime gras of op het plein. Buitenspelen blijft altijd leuk.

Een interactieve ruimte

SPIEKERLOUNGE 250M2

Eten en drinken verbindt. Dat doet het al eeuwenlang. Het verbindt mensen met elkaar, met de wereld en met haar omgeving. Door samen te werken met lokale partners, helpen we elkaar en de omgeving om meer in verbinding te staan. Vraag naar de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen menukaart.

Expositieruimte 750m2

Een ijzersterk verhaal verdient verteld te worden vanaf de beste kant. Wij denken met je mee om jouw spreker te laten stralen op het podium, zodat het vertelde verhaal het beste tot z’n recht komt. Samen zorgen we dat je spreker alles heeft wat hij of zij nodig heeft om het verhaal zo goed mogelijk over te brengen. Of nodig een spreker uit en laat hem of haar tijdens een prachtige wandeling in de mooie natuur rondom het Spiekerhûs bijzondere kennis en verhalen uitwisselen met een groep mensen. Een totaal andere beleving dan bij een Keynote-spreker voor publiek, Op deze wijze wordt men écht meegenomen in het verhaal.

Werkplaats 250m2

Gebruik de ruimte die het Spiekerhûs geeft om innovatieve concepten om te zetten in daadwerkelijke innovaties en tover de ruimte om tot een waar innovatielab waar gewerkt kan worden aan duurzame en toekomstbestendige uitvindingen.

Buitenterrein

We kijken naar alle mogelijkheden: voor zowel de binnen- als de buitenruimte. Dat maakt een evenement compleet en uniek. Samen zorgen we ervoor dat de ruimte die het Spiekerhûs biedt optimaal kan worden ingezet zodat je met jouw evenement kunt bouwen aan de wereld van morgen.

Omgeving

Net als cultureel erfgoed zijn kunst en cultuur zo belangrijk. Met kunst en cultuur leren we op een andere manier naar de wereld kijken. Gebruik kunst en cultuur op een andere manier en help je genodigden met het verrijken van kennis en creativiteit tijdens je evenement.

Nieuwsgierig?

Neem contact op en plan een afspraak om de sfeervolle inrichting en de omgeving van het Spiekerhûs zelf te ervaren.